Granebergskliniken
Privat specialistmottagning i lugn och trivsam miljö

 

Läkare

TILLGÄNGLIGHET - PERSONLIGT BEMÖTANDE - KVALITET

Kiropraktor
Smärtbehandling

 

Hitta till oss

Adress

Granebergskliniken ligger på Mälarvägen 4 i Sunnersta, c:a 8 km söder om Uppsala centrum. Klicka här för att skriva ut vägbeskrivning och karta!

Bil/cykel från centrala Uppsala

Åk Dag Hammarskjölds väg till Sunnersta. Fortsätt förbi Sunnersta Kyrka och Konsum-butiken, c:a 400 meter. Sväng därefter till höger vid skylten "Skarholmen", man är då på Granebergsvägen. Fortsätt några hundra meter förbi Flottsundskyrkan tills Sunnersta camping ses på vänster sida. Sväng av Granebergsvägen till vänster mot campingen, man är då på Mälarvägen. Åk uppför en backe, en liten bit upp i backen finns en parkering på vänster sida där det är lämpligt att parkera. Gå några meter fram till det första huset på vänster sida. Gå in genom den lilla gånggrinden vid garageinfarten (vänligen rör ej de stora grindarna som sköts med automatik), och gå mellan huset och garaget ner på baksidan av huset där ingången till Granebergskliniken finns. Ring på klockan vid altandörrarna.

Buss från centrala Uppsala

Buss 20 samt vissa turer av 111 stannar på hållplatsen "Mälarvägen". När man har stigit av bussen på denna hållplats så står man på Granebergsvägen alldeles intill Sunnersta camping. Gå i riktning mot campingen, men istället för att gå ner mot vattnet så går man uppför en grusbacke. Detta är Mälarvägen. Gå till första huset på vänster sida och gå in genom den lilla gånggrinden vid garageinfarten (vänligen rör ej de stora grindarna som sköts med automatik). Gå mellan huset och garaget ner på baksidan av huset där ingången till Granebergskliniken finns. Ring på klockan vid altandörrarna.

Vägbeskrivning från Knivsta/Sigtuna-hållet, väg 255 söderifrån (gamla Stockholmsvägen)

Sväng till vänster vid skylten Uppsala S. Åk över Flottsundsbron. Sväng till vänster vid skylten "Skarholmen", man är då på Granebergsvägen. Fortsätt några hundra meter förbi Flottsundskyrkan tills Sunnersta camping ses på vänster sida. Sväng av Granebergsvägen till vänster mot campingen, man är då på Mälarvägen. Åk uppför en backe, en liten bit upp i backen finns en parkering på vänster sida där det är lämpligt att parkera. Gå några meter fram till det första huset på vänster sida. Gå in genom den lilla gånggrinden vid garageinfarten (vänligen rör ej de stora grindarna som sköts med automatik), och gå mellan huset och garaget ner på baksidan av huset där ingången till Granebergskliniken finns. Ring på klockan vid altandörrarna.

Vägbeskrivning från Nåntuna/Sävja-hållet, väg 255 norrifrån

Sväng till höger vid skylten Uppsala S. Åk över Flottsundsbron. Sväng till vänster vid skylten "Skarholmen", man är då på Granebergsvägen. Fortsätt några hundra meter förbi Flottsunds-kyrkan tills Sunnersta camping ses på vänster sida. Sväng av Granebergsvägen till vänster mot campingen, man är då på Mälarvägen. Åk uppför en backe, en liten bit upp i backen finns en parkering på vänster sida där det är lämpligt att parkera. Gå några meter fram till det första huset på vänster sida. Gå in genom den lilla gånggrinden vid garageinfarten (vänligen rör ej de stora grindarna som sköts med automatik), och gå mellan huset och garaget ner på baksidan av huset där ingången till Granebergskliniken finns. Ring på klockan vid altandörrarna.

 
Hälsoundersökning
Läkarintyg
Gardasil - vaccin mot livmoderhalscancer
Avgifter
Kontakt
Vägbeskrivning
Länkar
Gästbok
Hem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telefon 018 - 51 90 51

Tis kl. 09.30 - 11.00

Sidan uppdaterades senast 2011-09-06

© Granebergskliniken 2007